GÉMKAPOCS

KESZTHELYI TÁRSASJÁTÉKOS KLUB A GOLDMARKBAN

A klub támogatása

Amennyiben van olyan társasjátékod, amit nem használsz, ami csak egy szekrény mélyén, a garázsban, a pincében vagy a padláson porosodik, és szívesen felajánlanád a klubunk számára, köszönettel elfogadjuk – nálunk egészen biztosan újra használatba lesz véve! Ez azt jelenti, hogy minden fajta, bármilyen nyelvű és állapotban lévő játékot szívesen elfogadunk és átveszünk – az se baj, ha hiányos, kiegészítjük, vagy az alkatrészeit felhasználjuk más társasokhoz.

Anyagi támogatásra egyelőre nincs szükség, mert a klub fenntartása nem kerül pénzbe, és mindenki számára ingyenesen működik. Ha mégis szeretnél támogatni bennünket, kérjük adományképpen vásárolj nekünk társasjátékot! Szeretnénk ehhez segítségképpen egy olyan játéklistát közzétenni, amiből lehet szemezgetni – ez egyfajta kívánságlista, azokat a játékokat tartalmazza (nagyjából fontossági sorrendben), amiket mindenképpen szeretnénk beszerezni a jövőben, hogy sokszínű és színvonalas játéknapokat tudjunk biztosítani mindannyiunk örömére.

Ha pedig aktív klubtagként magadnak szeretnél venni valamilyen jó társast, és ha már beruházol, akkor olyat választanál, amivel a klubunk kínálata is gazdagodhat, akkor szintén ez a lista az ajánlatunk: itt igazán jó játékokat találsz, amikből még nincs elérhető példány Keszthelyen. Ha ezekből vásárolsz, és a klubba is elhozod, azzal nagy örömet szerzel a játékos közösségnek.

Ajánlat más társasjáték kluboknak

Amennyiben szeretnétek ugyanilyen honlapot a klubotoknak, nagyon szívesen elkészítjük, akár játékokért is cserébe. Ha ez érdekel, szintén a lenti elérhetőségre írjatok!

Minden felajánlással és támogatással kapcsolatban kérjük, keresd Szűcs Sándor klubvezetőt a gemkapocs@keszthelyonline.hu emailen!

Köszönjük a támogatásod!